INTRESSEANMÄLAN

Kontakt, träffas/utvärdering och reservation!

Intresseanmälan

10 + 13 =

Kontakt

Första steget är att ni skickar in er intresseanmälan på denna sida, och efter det att vi bekräftar tillbaka till er att vi har kontakt med varandra och att ni möjligen kan få den valp ni önskar reserverad!

 

Träffa er valp

Andra steget är att vi kommer överens om datum och tid när ni får möjlighet att träffa er reserverade valp, dvs om ni fortsatt är intresserade. Så vi återkommer med förslag på datum och tid då vi kan träffas!

 

Vid besöket

Under ert besök här hos oss så gör vi en ömsesidig gemensam bedömning om respektive part fortfarande är aktuella för ett valpköp. Ni får en möjlighet att se om valpen skulle passa er, och vi får en möjlighet att bedöma om ni kan vara lämpliga för en av våra älsklingar…

Det är verkligen en ömsesidig överenskommelse som vi kommer att ingå, och det måste kännas bra för båda parter. Efter att ni besökt oss behöver ni erlägga en handpennig på den valp som vi eventuellt är överens om, och sedan är det bara att invänta slutlig dag när ni kan hämta hem den ”lilla godingen”. Eventuellt så gör vi även upp om flera besök här hos valpen! 

Är ett valpköp från oss onödigt komplicerat?

Man kan kanske tycka att det är onödigt komplicerat att köpa en flattvalp från oss, men vi känner verkligen ett stort ansvar att säkerställa att den lilla valpen ska få ett tryggt och bra hem, med en ägare som vet vad man köper för en ras och hur den på bästa sätt bör tas omhand.

Det är viktigt för oss att ni som köpare vet så mycket som möjligt om er blivande flatt och vi hoppas verkligen att ni kommer att tycka att det känns bra med en säljare som verkligen bryr sig om den här underbara rasen!

Ni ska också känna att ni alltid kan kontakta oss för råd eller tips efter att ni fått hem er valp! 

Välkomna till Knektavallens Kennel! 

Kontakta oss via telefon eller mail

Har ni frågor eller bara undrar över något så tveka inte att kontakta oss! 

Telefon

0730 – 65 07 39 Annelie (endast kvällar och helger)
0703 – 00 46 15 Tuva