VÅRA VALPAR

Våra nuvarande valpar som finns tillgängliga för köpare eller som är bokade listas nedan. Knappen under informationen om valpen kan vanligtvis användas för att komma till formuläret där intresseanmälan kan skickas till oss. Vi tar bort den möjligheten så snart vi kan efter att en valp är reserverad av en köpare, och ändrar även texten på knappen! Vi kan inte garantera att valpen som ni skickar ”intresseanmälan” på inte hunnit att bokas upp innan vi ändrat möjligheten att skicka intresseanmälan, men chansen är stor att den finns tillgänglig!

Just nu har vi tyvärr inga valpar tillgängliga!!

Vi vill dock gärna hänsvisa till Kennel Caci’s där vi köpt vår Sally och även senast parat henne med Colonga. Dom är en betydligt större flatkennel än vad vi är. Se: www.cacis.se 

Senaste valpkullen blev det 9 valpar – 6 tikar och 3 hanar efter:

Pappa Cologna har haft mycket stora framgångar på utställningar runt om i Norden senaste månaderna (3:a på hela utställningen i Växjö, Nordisk Champion i Finland, och BIR på stora Stockholmsutställningen):

Och här kommer en liten film på hela högen med underbara ungar, när de ska ut och äta sin mat:

KNEKTAVALLENS
Black DIAMOND

Tik, född den 19 oktober 2022!

Knektavallens
Black PEARL

Tik, född den 19 oktober 2022!

knektavallens
Black SWAN

Tik, född den 19 oktober 2022!

KNEKTAVALLENS
Black BEAUTY

Tik, född den 19 oktober 2022!

Knektavallens
Black Cherry

Tik, född den 19 oktober 2022!

knektavallens
Black VELVET

Tik, född den 19 oktober 2022!

KNEKTAVALLENS
Black BIRD

Hane, född den 19 oktober 2022!

Knektavallens
Black KNIGHT

Hane, född den 19 oktober 2022!

knektavallens
Black PANTHER

Hane, född den 19 oktober 2022!

Lite krav på köparna

ETT GENUINT INTRESSE AV FLATTAR

Flatten är en underbar familjehund som är mycket kärleksfull och tillgiven! Men flatten har också sina framavlade genetiska egenskaper med tanke på till exempel apportering och spårarbete och är allmänt en aktiv hund. Flatten mår helt enkelt bra av att få jobba, även om det inte direkt är just apportering  eller spårning, som ni behöver engangera er i. Det är dock viktigt att ni känner att det är sådan typ av hund som ni söker, med dess nedärvda egenskaper! 

MÖJLIGHETER TILL DAGLIGA PROMENADER

Vi själva bor i en miljö där våra hundar alltid fått både långa morgonpromenader och kvällspromenader, även om vi har en mycket stor trädgård där vår hund får gå lös. Att få gå sin promenad, lukta och utforska är viktigt både för oss och våra flattar. Speciellt med en ras om älskar att hänga med och vara aktiv. 

GÄRNA AKTIV I LOKAL KENNELKLUBB

Om ni går med i en lokal kennelklubb så får ni väldigt många möjligheter att engagera er i olika kurser eller aktiviteter, såsom t.ex. Viltspår, Nose Work, Agility, eller till och med träning inför hundutställning osv. Det är en stor fördel att det finns lokala kennelklubbar spridda över hela landet, där ni kan engangera er. 

MYCKET KÄRLEK OCH KEL I SOFFAN!!!

Vi tog vid ett tillfälle över två omplacerings-Flattar som delvis vanvårdats och fick då rådet ”Mycket kärlek och kel i soffan”. Och även om dessa flatar till en början var något reserverade så gick det mycket snabbt att få dem förändrade efter bland annat ”mycket kärlek och kel i soffan”. Så det är ett gott råd som vi gärna skickar vidare till er! 

Kontakta oss via telefon eller mail

Är ni intresserade av våra valpar så hör gärna av er! 

Telefon

0730 – 65 07 39 Annelie (endast kvällar och helger)
0703 – 00 46 15 Tuva