Kontakta oss

Ställ t.ex en fråga eller be om något!

Skicka oss ett meddelande!

9 + 1 =

HITTA HIT

Vi bor i anrika och mysiga Ålems Kyrkby i Mönsterås kommun, ca tre mil norr om Kalmar. Vi har underbart fina promenadvägar kantade med gamla stenmurar och ett öppet landskap. Välkomna att hälsa på! 

SÅ HÄR FUNGERAR DET ATT KÖPA FRÅN OSS

KONTAKTA OSS

Det första steget i processen med att köpa valpar från oss är att undersöka om det finns någon tillgänglig valp så att inte alla redan är ”reserverade”. Om det är så att det finns en tillgänglig valp så är det bra att använda formuläret som finns under ”reservationssidan” för att kontakta oss, men det går givetvis bra att också skicka mail, eller att ringa oss. 

TRÄFFA OSS

 Om det skulle visa sig att det finns en tillgänglig valp och att ni fått en bekräftelse på att ni fått en reservation godkänd, så vill vi träffa er någon gång under tidigast när valparna är 5 veckor gamla. Det är viktig för oss att vi båda ska känna att det är rätt med att köpa en valp från oss och att ni kan vara rätt köpare dessutom. Om allt känns rätt och ni väljer att forstätta med ert valpköp så behöver ni erlägga en handpenning på valpen. 

HÄMTA VALPEN!

Och så kommer då dagen då ni kan hämta er nya familjemedlem, när valpen är åtta veckor gammal. Då är valpen chippad, registrerad hos SKK, vaccinerad, avmaskad och veterinärbesiktigad, inte äldre än sju dagar gammalt. Valpen är också valpkullsförsäkrad mot dolda fel i tre år. Vid besöket så går vi tillsammans igenom en del praktiska råd och saker att tänka på. Dessutom får ni med lite smakprov på det foder vi använder, ett koppel och en liten filt med doft på. Ni behöver dessutom visa upp en bekräftelse på slutbetalning. 

Söker ni en liten kennel med flattens bästa i åtanke?

Vi har haft Flattar sedan 1992 och har alltid sagt att det finns ingen annan ras för oss i alla fall!

Flatten är helt enkelt en underbar livskamrat som alltid är med på allt vi hittar på, och det med en glädje som är oöverträffad. Den älskar att jobba och är väldigt lättlärd! Så OM detta låter som en hundras som skulle passa er bra, så kontakta oss gärna!

Kontakta oss via telefon eller e-mail

Vi svarar så snart vi kan!!

Telefon

0730 – 65 07 39 Annelie (endast kvällar och helger)
0703 – 00 46 15 Tuva